The Native Circle.

Mitayue Oyasin.


De Drumhealing.

"Oh Great Spirit, show me the way of wisdom and give me the strength to follow."

The Medicine Drum.

Het helen van de drum is een integraal van de Reis van de Medicijngeest van de Drum. De trillingen van de Drum hebben een diep transformatief effect op het lichaam, die diepgaande en duurzame wijzigingen bewerkstelligen. Als vorm van het correcte helen, is het ongetwijfeld één van de toegankelijkste methodes voor groepen aan ervaring.

"Door de vele tonen, de hoogten, en de boventonen van de drum, de medicijnmancommunes met de subtiele en normaal unseen energieën van de geestwereld. Door de frequenties en de ondertonen van de drum te veranderen en te luisteren, kan de medicijnman berichten verzenden naar, en ontvangen van, zowel de geestwereld als cliënt." (Michael Drake)

De drum is een eeuwen oud hulpmiddel dat door onze voorvaderen door de tijd werd gebruikt. Het is niet eenvoudig weg 'het maken van muziek', maar meer het begrip hebben voor de subtiele taal van Geest en het vloeiend leren van deze taal. Iedereen kan profiteren van het 'invoelen' van de tonen en de boventonen van de medicijn drum. Het woord 'medicijn' verwijst naar de geestelijke helende energie van de sjamaanse vakman. Vandaar dat de naam 'medicijn drum' voor de drum wordt gebruikt, die wij in onze helende cirkels gebruiken. Het medicijn, in deze betekenis, komt uit 'medicijnwiel' welke wordt gecreëerd telkens als wij samenkomen om het heilige helende werk te doen. Het medicijnwiel  vertegenwoordigt de heilige cirkel van het leven, zijn fundamentele vier richtingen en elementen.

Het helen met de drum is een zeer eenvoudige techniek, men maakt gebruik door verschillen klanken rond het lichaam te slaan, de belangrijke factor is echter, in staat te zijn om een zuiver kanaal voor de 'Spirits' te zijn, zodat deze hun helende energie door de drum en stem kunnen leiden. Dit soort spiritueel geluidshelen is zeer krachtig en moet met nederigheid en een open hart worden uitgeoefend.

De Drumhealing kan zowel in de huiselijke kring als op de werkvloer een uitkomst beiden, en is dan ook bedoeld voor iedereen van huisvrouw tot directie. Wilt u meer informatie over deze workshop, neemt u dan even contact met ons op. Dit kan via ons E-mailadres: info@the-native-circle.com, maar u kunt ook uw vragen stellen via ons online Inschrijfformulier.

De kosten van deze workshop bedraagt €15.00 per persoon en is inclusief de reiskosten mits deze binnen een straal van 25 kilometer is. Aan deze workshop is geen tijdslimiet verbonden. Tevens is het mogelijk om deze workshop te combineren met één van de andere workshops, hiervoor geldt dan natuurlijk wel een andere tarief, en de prijs gaat dan in overleg met u. Voor deelname vult u dan A.U.B. ons online inschrijfformulier in. Let op: het invullen van dit inschrijfformulier verplicht u tot niets, een inschrijving is alleen geldig wanneer u van ons een bevestiging heeft ontvangen van uw inschrijving.Opbellen
E-mail