The Native Circle.

Mitayue Oyasin.


Mijn naam is Mike en ik woon samen met mijn vrouw Saskia en ons zoontje Ryan in Lexmond. In mijn vrije tijd houd ik mij voornamelijk bezig met het Sjamanisme.

Hiernaast ben ik ook bezig met het Druïdisme en Reiki, ik heb dan ook in 2012 mijn Mastergraad mogen ontvangen. Mijn totemdier is de Grizzlybeer, ik gebruik de kracht van mijn totem bij ceremonies en rituelen die ik doe.

Wat ik persoonlijk erg belangrijk vindt is dat ik mijzelf steeds verder ontwikkel, ik doe dit door steeds weer nieuwe dingen te ervaren en cursussen te volgen. Daar naast vindt ik het ook belangrijk om altijd iets te doen voor de samenleving, vandaar dat ik vrijwilligerswerk doe bij het Thomashuis bij ons in het dorp.

Wat kunt u van mij verwachten; Wel, allereerst natuurlijk veel enthousiasme! Ook zal ik mijn uiterste best doen om er voor u een interactieve ervaring van te maken. Ik houd mij zoals gezegd bezig met Sjamanisme, Druïdisme en Reiki. Deze vormen gebruik ik onder meer bij de healings en workshop die ik geef.

Wat treft u aan op mijn website; U treft hier informatie aan over het Sjamanisme, Druïdisme en Reiki. Verder treft u informatie aan over wat ik zoal doe vanuit mijn praktijk.

Ik hoop dat u het een beetje naar uw zin heeft op mijn website en dat u dat vind wat u zoekt, mocht u vragen hebben over één van de onderwerpen of over de dingen die ik doe, dan kunt u mij natuurlijk altijd even een berichtje sturen via het contactformulier.

Let the Spirits guide us All.

 

Opbellen
E-mail