The Native Circle.

Mitayue Oyasin.

Shoden. (eerste Reiki graad.)

In de eerste graad (in het Westerse 'traditionele' onderwijs) ontvangt de leerling een viertal afstemmingen die ervoor zorgen dat de leerling de universele levensenergie kan overdragen en waarmee het kanaal voor de doorgifte van deze universele levensenergie gereactiveerd wordt. Tijdens de cursus krijgt de leerling les in de beginselen van Reiki en hem/haar worden de diverse handposities aangeleerd. De duur van deze cursus kan variëren van een tot ongeveer drie dagen. Dit is mede afhankelijk van de stroming die men volgt.

In de Japanse vereniging Usui Reiki Ryoho Gakkai (vaak afgekort als "Gakkai") wordt het beginnersniveau oorspronkelijk "Shoden" genoemd. Shoden, de Gakkai graad, is overigens qua inhoud en doel niet te vergelijken met de gangbare Westerse praktijken.

Maar wat voor mij belangrijk is, Is dat de eerste graad vooral is bedoeld voor jezelf, je maakt kennis met het werken met energie. Doordat je bezig gaat om jezelf te behandelen kom je in een groeiproces, niet alleen je lichamelijke klachten gaan verbeteren maar je komt ook beter in je vel te zitten en je krijgt meer inzicht. Na de eerste Reiki inwijding kun je ook al anderen met de Reiki energie behandelen.

Wat zijn de kosten van deze inwijding? Voor meer info hierover klikt u op Tarieven.

Wilt u meer informatie over deze inwijding of zou u graag een afspraak willen maken voor een kennismakingsgesprek, neemt u dan even contact met mij op. Dit kan door middel van het online inschrijfformulier, per Email of per Telefoon.

Terug.

Terug naar Reiki.


Opbellen
E-mail