The Native Circle.

Mitayue Oyasin.

Okuden. (tweede Reiki graad.)

In de tweede graad wordt (in het 'traditionele' Westerse onderwijs) een drietal symbolen geactiveerd die ervoor zorgen dat het doorgiftekanaal, de reikwijdte van reiki wordt vergroot. In de cursus voor de tweede graad wordt de leerling geleerd om op afstand te genezen. Daartoe wordt de leerling een aantal symbolen aangeleerd, waarmee men reiki op afstand kan toepassen en waarmee men emotioneel kan genezen. Afstand wordt niet alleen ruimtelijk opgevat, maar ook in tijd.

  • Eerste symbool: " Alle energie uit het universum is hier "
  • Tweede symbool: " Ik ben de weg "
  • Derde symbool: " Geen verleden, geen heden, geen toekomst "


Het tweede niveau in de Gakkai wordt Okuden genoemd en is opgedeeld in Okuden Zenki en Okuden Koki. Net als met Shoden is Okuden ook niet te vergelijken met de Reikimethode die via Hawayo Takata naar het Westen is gekomen. Uit respect voor de energie worden de namen van de symbolen niet openbaar gemaakt. In het Westen is men daar niet aan gewend en wordt dit mysterieus bevonden.

Tijdens de tweede graad maak je o.a. kennis met de symbolen, leer je ermee werken en verken je de energie die daarbij hoort. Vele mensen ervaren hoe ze een veel sterkere stevigheid krijgen in hun werk met Reiki, doordat deze energie en de toewijding aan dit werk zich verder wortelt.

Wat zijn de kosten van deze inwijding? Voor meer info hierover klikt u op Tarieven.

Wilt u meer informatie over deze inwijding of zou u graag een afspraak willen maken voor een kennismakingsgesprek, neemt u dan even contact met mij op. Dit kan door middel van het online inschrijfformulier, per Email of per Telefoon.

Terug.

Terug naar Reiki.


Opbellen
E-mail