The Native Circle.

Mitayue Oyasin.

De Behandeling.

Wat houd nu eigenlijk een Reikibehandeling in en waar kunt u deze voor gebruiken. U kunt bijvoorbeeld een Reikibehandeling ontvangen als u lichamelijke of mentale klachten heeft, of als u moeilijk kunt ontspannen. Door de Reikienergie kunt u zowel geestelijk als lichamelijk weer in een optimale conditie komen. U wordt met uw kleding aan behandeld op een behandeltafel in een rustige sfeervolle omgeving. Zowel op het gebied van psychische klachten als lichamelijke klachten kan ik u adviseren en behandelen op een voor u geschikte wijze. Wel adviseer ik u altijd om eerst met uw klachten naar uw huisarts te gaan, ik zal u hier dan ook altijd naar vragen.

Voor dat we beginnen met de behandelingen, maak ik altijd eerst een kort kennismakingsgesprekje. Dit doe ik altijd als men voor de eerste keer komt.

Een behandeling duurt ongeveer één uur, maar kan soms ook iets uitlopen, het is dus niet zo dat als er een uur verstreken is we abrupt stoppen met de behandeling. Het is ook niet nodig dat de cliënt zich van zijn of haar kleding ontdoet wanneer men alleen voor een Reikibehandeling komt!!!! (laat dit een waarschuwing zijn.) Wel vraag ik u om de schoenen uit te doen, dus schone voeten en sokken stel ik zeer op prijs.

Om de behandeling op een ontspannen wijze te kunnen geven en ontvangen is het wel prettig, dat u gemakkelijke kleding draagt. Korte rokken, nauwe kleding en kleding met veel knopen en/of ritsen kunnen er voor zorgen dat de behandeling minder gemakkelijk gegeven kan worden. ( draag bijvoorbeeld een joggingpak.) Neem ook altijd een handdoek en badhanddoek mee.

Naast het geven van Reikibehandelingen, geef ik ook diverse massages en hotstone behandelingen. Ook is het natuurlijk mogelijk om behandelingen samen te voegen, Bijvoorbeeld een massage in combinatie met een Reikibehandeling.

Wilt u meer weten of wilt u een Reikibehandeling, dan kunt u contact met mij opnemen via het online inschrijfformulier, per Email of per telefoon.

Opbellen
E-mail