The Native Circle.

Mitayue Oyasin.

Spelregels en Tips:

Hier kunt u de spelregels en Tips vinden voor onze wandelingen. Lees deze altijd zorgvuldig door, dit is in uw en ons belang.

Spelregels.

 1. De wandeling is gemiddeld 6 tot 10 km lang en duurt tussen de 4 en 6 uur, het is mogelijk dan het in sommige gevallen iets uitloopt.
 2. Er geldt voor onze wandelingen geen leeftijdsgrens iedereen is dus welkom.
 3. Houd u er A.U.B wel rekening mee, dat het een wandeling is in de natuur, dus helaas is het niet bij uitstek geschikt voor mensen met een verminderde mobiliteit.
 4. Onze groepen bestaan uit minimaal 5 personen en maximaal 15 personen. (indien er niet genoeg aanmeldingen zijn zal de wandeling niet doorgaan, u krijgt hierover natuurlijk tijdig een bericht van.)
 5. U dient minimaal een half uur voor aanvang aanwezig te zijn.
 6. Wij zorgen altijd voor het fruit.
 7. De kosten van de wandeling zijn €7.50 per persoon en deze dient u af te rekenen bij aankomst van de wandeling.
 8. Let op: Gelieve tijdens de wandeling uw mobielentelefoon uit te zetten.
 9. U ontvangt altijd van ons per e-mail een bevestiging van uw inschrijving, neemt u deze A.U.B. mee, dit is voor onze administratie.
 10. Er is altijd een verbanddoos aanwezig tijdens de wandeling.
 11. Belangrijk: Indien u medicatie gebruikt voor bijv. (allergie,ziektes) meld u dit dan altijd even als u zich aanmeld, dan kan daar rekening mee houden worden.
 12. The Native Circle is in generlei aansprakelijk voor verlies en diefstal van goederen en evenmin voor eventuele verwondingen.
 13. Het is niet toegestaan om tijdens de wandeling alcohol en/of drugs te gebruiken. Bij misbruik hiervan zult u geweigerd worden deel te nemen aan de wandeling.
 14. Let op: Het is ook niet toegestaan om afval achter te laten in de bossen, neemt u dus alles wat u mee brengt ook weer mee naar huis of gooi het in de daarvoor bestemde afvalbakken. Ook is het niet toegestaan om etensresten achter te laten, dit kan namelijk de dieren in het bos schaden.
 15. Let op: Indien u onverhoopt niet kunt deelnemen aan de wandeling dient u dit zo spoedig mogelijk  door te geven, dit kan tot uiterlijk 14 dagen voor de wandeling. Annuleringen kunnen uitsluitend worden geannuleerd via het volgende E.mailadres; annulering@the-native-circle.com of neem even contact op met het volgende telefoonnummer; +31(0)6-49911693. Andere vormen van annuleren zijn dan niet conform onze voorwaarden en zullen dan ook niet als zodanig worden gezien. Wanneer er niet op tijd geannuleerd wordt zijn wij genoodzaakt om u alsnog te factureren. U kunt dit terug lezen in onze algemene voorwaarden.

Tips.

 • Draag altijd tijdens de wandeling gemakkelijke kleding.
 • Zorg er voor dat u goede wandelschoenen draagt.
 • Neem eventueel regenkleding mee.
 • Zorg altijd voor voldoende drinken.
 • Zorg ervoor dat u een lunchpakket meeneemt.
 • Neem eventueel een kleedje mee om op te zitten.
 • Draag liever geen sieraden, dit in geval van verlies.
 • Indien u wilt, kunt u ook iets meenemen om achter te laten als een geschenk voor het bos waar u bent. Dit kan iets persoonlijks zijn, maar om een voorbeeld te geven; de Native American deed dit door een klein plukje tabak te begraven als dank en eerbetoon aan het gebied waar hij of zij was.
 • Het is natuurlijk toegestaan om zelf eventueel een muziekinstrument mee te nemen. (denk bijv. aan een drum, fluit of gitaar.)


Wij wensen u veel wijsheid en inzicht toe, maar vooral natuurlijk veel plezier.

Opbellen
E-mail