The Native Circle.

Mitayue Oyasin.

Hier volgen nog even een aantal praktische zaken.

Er zijn een aantal dingen waar je bij de zweethut rekening mee dient houden.

Let op: Alles wat wij doen staat in het teken van respect, het daarom dan ook niet toegestaan om onze zweethutten naakt te betreden zonder dit eerst te overleggen met de zweethutleider, deze zal het vervolgens met de andere deelnemers bespreken.

Leeftijd.

Het is vanaf zestien jaar toegestaan om zelfstandig deel te nemen aan onze zweethutceremonies.

Gezondheid.

Bij fysieke aandoeningen of klachten of bij het gebruik van medicatie wordt het aangeraden van te voren eerst even te overleggen. De zweethut heeft een sterk reinigende en genezende werking op het lichaam en de geest, maar kan ook een zware belasting zijn voor het lichaam. Over het algemeen geld bij te hoge of te lage bloeddruk en bij astma dat de hut een regulerende werking heeft en dus erg goed kan zijn. Maar toch is het verstandig om dit per persoon te bekijken. Dit geld ook voor hartklachten, diabetes of andere klachten. In het geval van ontstekingen wordt de zweethut net als de sauna afgeraden. Vooral bij voorhoofdsholte- of oorontstekingen kan je erg pittige hoofdpijn krijgen. Wanneer er aanleg voor psychose is, er drugs wordt gebruikt of wanneer je om psychische redenen medicijnen gebruikt, dan is het niet verantwoord dat u deel neemt aan een zweethut. Het verzwijgen hiervan is dan ook geheel uw eigen verantwoording. 'Mocht u medicatie gebruiken of bent u allergisch voor bepaalde dingen, vermeld u dit dan A.U.B. op het inschrijfformulier.'

Let op: Het is niet toegestaan om tijdens de zweethutceremonie alcohol en/of drugs te gebruiken. Ook adviseren wij tenminste 24 uur voor de ceremonie geen alcohol en/of drugs te gebruiken. Ook is het niet verstandig om binnen 24 uur na afloop van de zweethutceremonie alcohol en/of drugs te gebruiken.

Let op: Het is niet verantwoord om sieraden zoals bijv. een ketting te dragen in de hut, evenals kleding waar metalen delen in zitten (bijv. bij vrouwen de beugel van de BH.), deze kunnen namelijk erg heet worden, waardoor u zich kunt verbranden.

Let op: Indien u onverhoopt niet kunt deelnemen aan de zweethut dient u dit zo spoedig mogelijk  door te geven, dit kan tot uiterlijk 7 dagen voor de zweethutceremonie. Annuleringen kunnen uitsluitend worden geannuleerd via het volgende E-mailadres; annulering@the-native-circle.com of neem even contact op met het volgende telefoonnummer; +31(0)6-49911693. Andere vormen van annuleren zijn dan niet conform onze voorwaarden en zullen dan ook niet als zodanig worden gezien. Wanneer er niet op tijd geannuleerd wordt zijn wij genoodzaakt om u een bedrag van €20,00 in rekening te brengen. U kunt dit terug lezen in onze algemene voorwaarden, het is daarom raadzaam deze goed te lezen.

Let op: Bij het invullen van het online inschrijfformulier gaat u automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden. Lees deze dus altijd eerst zorgvuldig door voor dat u het inschrijfformulier verzend.

Handig om mee te nemen.

  • Gemakkelijke kleding voor in de zweethut, deze kunnen vies worden. (Bijv. een korte broek of jogging broek en een T-shirt.)
  • Warme kleren voor na de ceremonie.
  • Twee tot drie handdoeken, eentje voor in de zweethut om op te zitten (wordt erg vies) en eentje om af te drogen, denk dan bijv. aan een badlaken en neem ook een badjas of warme jas mee deze heb je zeker nodig.
  • Neem eventueel ook slippers mee.
  • Het raadzaam om een flesje water voor de terugreis mee te nemen, het is namelijk erg belangrijk dat je veel water drinkt na de zweethut.
  • Evt. contactlensspullen. (Als u deze uit wilt doen.)
  • Evt. persoonlijke spirituele voorwerpen (deze kun je naar iedere ceremonie meenemen om ze te bekrachtigen. Je kunt ze gedurende de ceremonie bij het altaar buiten de hut leggen.) 
Opbellen
E-mail