The Native Circle.

Mitayue Oyasin.

De vijfde chakralaag is de natuurlijke verbinding tussen de vijfde auralaag (communicatief lichaam) is verbonden met het vijfde chakra, begint op ongeveer 100 cm en eindigt op ongeveer 160 cm van het egolichaam en het vijfde chakra (Vishuddha of Keelchakra). Het lichaam heeft in totaal zeven auralagen die allemaal verbonden zijn met één van de zeven chakra's, het lichaam heeft dus zeven van deze verbindingen en dus ook zeven chakralagen.

Het vijfde chakra heeft een natuurlijke verbinding met de vijfde aura. De overige zes auralagen zijn ook verbonden met het vijfde chakra, maar hier treedt geen natuurlijke verbondenheid in op, het levert echter wel een onderverdeling op:

 • Chakralaag 5.1: 5e chakra, 1e auralaag; de verbinding tussen het vijfde chakra en het fysieke lichaam.
 • Chakralaag 5.2: 5e chakra, 2e auralaag; de verbinding tussen het vijfde chakra en het emotionele lichaam.
 • Chakralaag 5.3: 5e chakra, 3e auralaag; de verbinding tussen het vijfde chakra en het ego-lichaam.
 • Chakralaag 5.4: 5e chakra, 4e auralaag; de verbinding tussen het vijfde chakra en het liefdeslichaam.

De vijfde, zesde en zevende auralaag zijn te diffuus om te meten of, binnen een alternatieve geneeswijze, er iets mee te doen. Deze worden daarom ook niet meegeteld in de chakralagen.

De zesde chakralaag is de natuurlijke verbinding tussen de zesde auralaag (intuïtief lichaam) is verbonden met het zesde chakra en begint op ongeveer 160 cm en loopt langzaam over in de zevende auralaag, de afstand is niet te meten en het zesde chakra (Ajna of Derde oogchakra). Het lichaam heeft in totaal zeven auralagen  die allemaal verbonden zijn met één van de zeven chakra's, het lichaam heeft dus zeven van deze verbindingen en dus ook zeven chakralagen.

Het zesde chakra heeft een natuurlijke verbinding met de zesde aura. De overige zes auralagen zijn ook verbonden met het zesde chakra, maar hier treedt geen natuurlijke verbondenheid in op, het levert echter wel een onderverdeling op:

 • Chakralaag 6.1: 6e chakra, 1e auralaag; de verbinding tussen het zesde chakra en het fysieke lichaam.
 • Chakralaag 6.2: 6e chakra, 2e auralaag; de verbinding tussen het zesde chakra en het emotionele lichaam.
 • Chakralaag 6.3: 6e chakra, 3e auralaag; de verbinding tussen het zesde chakra en het ego-lichaam.
 • Chakralaag 6.4: 6e chakra, 4e auralaag; de verbinding tussen het zesde chakra en het liefdeslichaam.

De vijfde, zesde en zevende auralaag zijn te diffuus om te meten of, binnen een alternatieve geneeswijze, er iets mee te doen. Deze worden daarom ook niet meegeteld in de chakralagen.

De zevende chakralaag is de natuurlijke verbinding tussen de zevende auralaag (goddelijk lichaam) is verbonden met het zevende chakra, de afstand van dit lichaam ten opzichte van het fysieke lichaam is ook hier niet te meten en het zevende chakra (Sahasrara of Kruinchakra). Het lichaam heeft in totaal zeven auralagen  die allemaal verbonden zijn met één van de zeven chakra's, het lichaam heeft dus zeven van deze verbindingen en dus ook zeven chakralagen.

Het zevende chakra heeft een natuurlijke verbinding met de zevende aura. De overige zes auralagen zijn ook verbonden met het zevende chakra, maar hier treedt geen natuurlijke verbondenheid in op, het levert echter wel een onderverdeling op:

 • Chakralaag 7.1: 7e chakra, 1e auralaag; de verbinding tussen het zevende chakra en het fysieke lichaam.
 • Chakralaag 7.2: 7e chakra, 2e auralaag; de verbinding tussen het zevende chakra en het emotionele lichaam.
 • Chakralaag 7.3: 7e chakra, 3e auralaag; de verbinding tussen het zevende chakra en het ego-lichaam.
 • Chakralaag 7.4: 7e chakra, 4e auralaag; de verbinding tussen het zevende chakra en het liefdeslichaam.

De vijfde, zesde en zevende auralaag zijn te diffuus om te meten of, binnen een alternatieve geneeswijze, er iets mee te doen. Deze worden daarom ook niet meegeteld in de chakralagen.

Opbellen
E-mail